Menu

Euroleague 2024


VVU Ardahanspor organiseert spectaculair voetbaltoernooi met uniek format.

Op zaterdag 22 juni zal VVU Ardahanspor, een vooraanstaande voetbalvereniging die diep geworteld is in de gemeenschap, een spectaculair voetbaltoernooi organiseren dat voetballiefhebbers van alle leeftijden zal aanspreken. Het toernooi, dat plaatsvindt op het Sportpark Lunetten, belooft een dag vol sportiviteit, competitie en vooral gezelligheid te worden.

Met een uniek format zal het toernooi teams uitnodigen om deel te nemen aan twee poules van elk zes teams. De top twee teams uit elke

poule zullen vervolgens strijden in een spannend Final 4-format, waarbij de uiteindelijke kampioen zal worden bepaald. Dit innovatieve

format belooft niet alleen intense wedstrijden, maar ook een opwindende kijkervaring voor de toeschouwers.

Naast het voetbal zal het evenement ook een feestelijke sfeer bieden, met volop gelegenheid voor gezelligheid, lekker eten en verfrissende drankjes. VVU Ardahanspor heeft ervoor gezorgd dat er een ruime selectie aan eten en drinken beschikbaar is, zodat zowel deelnemers als toeschouwers kunnen genieten van een heerlijke culinaire ervaring tijdens het toernooi.

Het evenement begint om 10:30 uur en zal doorgaan tot 17:00 uur, waardoor er voldoende tijd is voor teams en supporters om te genieten van een hele dag voetbalplezier. Met een gedreven organisatieteam en een warm welkom voor alle deelnemers en toeschouwers, belooft het voetbaltoernooi van VVU Ardahanspor een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die betrokken is.

Alle voetballiefhebbers en leden van de gemeenschap worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit unieke evenement en samen te genieten van een dag vol voetbal, gezelligheid en plezier. Voor meer informatie over het toernooi kunnen geïnteresseerden terecht op de officiële kanalen van VVU Ardahanspor.

Locatie: Sportpark Lunetten
Datum: 22 juni 2024
Tijd 10:30 – 17:00 uur

Uitzending Turkije vs Portugal 
van 18:00 – 20:00 uur

VVU Ardahanspor